Ensinäyttö: Kat Von D:n tähdittämästä IAMX-videosta nähdään aluksi vain sensuroitu versio – lopullinen on Playboyn heiniä

2.3.2018 19:00

Synapopartisti IAMX on juuri saanut julki videon tuoreen Alive In New Light -albuminsa Stardust-kappaleeseen. Tosin tässä vaiheessa nähdään videosta vain sensuroitu versio. Sensuroimaton versio tulee nähtäväksi ensi viikolla, ja missäpä muuallakaan kuin Playboyn verkkosivuilla.

Mutta hieno on tämä kiltimpikin versio. IAMX:n eli Chris Cornerin itse ohjaamalla videolla esiintyy albumin muillakin raidoilla laulajana vieraileva tatuointiartisti Kat Von D (tuttu toki myös The 69 Eyesin Rosary Blue -kappaleelta).

– Vuokrasin teollisuusalueelta kattohuoneiston ja käytin kuukauden valojen, peilien ja erilaisten kameratekniikoiden testaamiseen, Corner kertoo.

– En juuri koskaan hae selkeää konseptia, vaan kyseessä on enemmän palapeli. En pidä kertomuksista mutta rakastan kuvataidetta ja performanssitaidetta. Joten sitä halusin tuoda tähänkin videoon. Halusin myös sisällyttää palan IAMX:n keikkaelämystä, koska se on niin oleellinen osa tätä projektia.

Chris Corner tuli tunnetuksi 1990-luvulla Sneaker Pimps -trip-hop-yhtyeestä, mutta siirtyi 2000-luvun alkupuoliskolla tekemään soolomateriaalia nimellä IAMX. Hänen taiteensa yhdistää dramaattiseen ja kokeelliseenkin elekromusiikkiin vahvoja visuaalisia elementtejä.

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa