”Idiootit vaarantavat turvallisuutemme” – Kissin Paul Stanley ei ”nettiasiantuntijoita” arvosta

25.3.2020 12:32

Paul Stanley ottaa Twitterissä jälleen kiukkuisesti kantaa maailman asioihin. Kun koronavirusepidemia jyllää pitkin maailmaa, ovat tietysti kaikenlaiset amatööriepidemiologit intoutuneet kommentoimaan aihetta sosiaalisessa mediassa – usein virallisia ohjeistuksia kyseenalaistaen. Tämä ei Stanleytä miellytä.

”Internetin itseoppineet ’asiantuntija’-pellet ovat yhtä vaarallisia kuin tämä virus. Olisi oikeudenmukaista, että sairaus iskisi kovimmin niihin, jotka eivät noudata terveysviranomaisten ohjeita. Idiootit vaarantavat kaikkien niiden turvallisuuden, jotka yrittävät tehdä parhaansa pysyäkseen turvassa”, Stanley kirjoittaa.

Stanley julkaisi myös videopätkän, jolla laulajan sataa ikävuotta lähestyvä isä kuntoilee kotikaranteenissa. ”Olen niin ylpeä, hyvä isä!” Stanley intoilee.

Mitä tästä opimme? Pysytään nyt itse kukin tiukasti karanteenissa, että päästäisiin mahdollisimman nopeasti normaaliin päiväjärjestykseen. Silloin kenties se Kissin kesäkuuksi suunniteltu Helsingin-keikkakin saataisiin onnistumaan. Katso Stanleyn alkuperäinen viesti alapuolelta:

Lisää luettavaa