”Ihmisten on hyvä tietää, että Jay ei jättänyt bändiä” – Shawn ”Clown” Crahan kommentoi Jay Weinbergin Slipknot-potkuja

16.12.2023 12:53

Slipknotin perustajajäsen M. Shawn ”Clown” Crahan on kommentoinut rumpali Jay Weinbergin hiljattaisia potkuja.

Yhtye tiedotti marraskuussa sosiaalisen median välityksellä, että Weinberg ei kuulu enää kokoonpanoon. Muutamaa päivää myöhemmin Weinberg kirjoitti itse aiheesta Instagramissa. Rumpali paljasti tuolloin tulleensa yllätetyksi, ja lisäsi, että hänen sydämensä on särkynyt.

”Mitä Jayhin tulee, ihmisten on hyvä tietää että Jay ei jättänyt bändiä, ja että me menemme eteenpäin”, Crahan toteaa NME:n haastattelussa. ”Kuten lausunnossamme todettiin, olemme valinneet tehdä jotain erilaista. Olemme nyt hyvin, hyvin erityisessä paikassa, jonne meidät on vienyt og-porukka [pitkäaikaiset jäsenet Crahan, Corey Taylor, Mick Thomson, Sid Wilson ja Jim Root].”

Weinberg soitti viimeisen keikkansa Slipknotin kanssa 3. marraskuuta Hell & Heaven -festivaaleilla Meksikossa.

Crahan kertoo haastattelussa myös kauan kadoksissa olleen Look Outside Your Window -albumin näkevän viimein päivänvalon vuoden 2024 aikana. Levy äänitettiin alunperin vuoden 2008 All Hope Is Gone -pitkäsoiton sessioissa. Lisäksi perkussionisti kertoo työstäneensä dokumenttia bändin 25-vuotisjuhlien kunniaksi ja että yhtyeen debyyttialbumista on myöskin ”luultavasti” luvassa uudelleenjulkaisu.

Lisää luettavaa