Iloisia uutisia! Suvilahti Summer tuo kesään 2020 sittenkin tujun annoksen elävää musiikkia

Maustetytöt
kuva: Aki Roukala

Siitä onkin aikaa, kun viime kerran saatiin kuulla hyviä uutisia livemusiikin saralta. Niinpä nyt on ilo kertoa, että Helsingisssä nähdään kuin nähdäänkin keikkoja kesän mittaan. Tästä pitää huolen Suvilahti TBA:n, Live Nationin ja Helsingin kaupungin lanseeraama tapahtumasarja Suvilahti Summer. Aiheesta kertoi ensimmäiseksi Helsingin Sanomat.

Suvilahti Summer -tapahtumat alkavat Suvilahden isolla energiakentällä 11. kesäkuuta ja ne jatkuvat tiistaihin 30.6. saakka. Tarjolla on paitsi elävää musiikkia myös elokuvia ja karaokea. Konseptin kotisivut löytyvät täältä.

Tapahtumasarja toteutetaan tämän hetken viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Tapahtuma-alueella on 2–6 hengen seurueille tarkoitetut pöytä- ja tuolisetit, joissa ihmiset istuvat omissa seurueissaan. Pöytäseurueet on erotettu toisistaan turvavälein.

”Meidän piti järjestää Live Nation Finlandin kanssa toukokuussa uudenlainen viinitapahtuma Suvilahti Winefest, jonka jouduimme valitettavasti siirtämään vuoteen 2021. Hetken aikaa pohdimme, voisimmeko kuitenkin järjestää yhdessä jotain ainutlaatuista tämän kriisin keskelle tuomaan iloa yleisölle, ja tässä sitä nyt ollaan. On ollut hienoa huomata, kuinka vaikeinakin aikoina pystytään yhdessä tekemään hienoja juttuja”, kerto Suvilahti TBA:n toimitusjohtaja Mikko Vehmas tiedotteessa.

Suvilahti Summerin mennessä vahvistettu ohjelma näyttää tältä:
11.6. Evelina
12.6. Anssi Kela
13.6. Singa Open Air Karaoke 
13.6. Maustetytöt
14.6. Knipi
15.6. Armomurhaaja-elokuva
16.6. Näkemiin Neuvostoliitto -elokuva
17.6. Ursus Factory
18.6. Edumania-elokuva + Edumania Holiday Special  
19.6. Martti Servo & Napander
20.6. Singa Open Air Karaoke 
20.6. Dallapé
25.6. Olavi Uusivirta Duo
26.6. Olavi Uusivirta Duo 
28.6. Jesse Markin + Lauantaidisko dj:t

Tapahtumasarjan lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa perjantaina 5. kesäkuuta. Ruoka- ja juomapaketteja voi etsiä Suvilahti Summerin verkkosivuilta.