Iloisilla keikkauutisilla viikko käyntiin: Whitesnake ja Europe saapuvat Suomeen!

27.1.2020 08:21

Mainioita uutisia kasarirockin ystäville! Live Nation ilmoittaa, että alan isot nimet Whitesnake ja Europe saapuvat keväällä konsertoimaan Suomeen. Kaksikko esiintyy Helsingin Jäähallissa 6. toukokuuta.

Keikka on osa Whitesnaken Flesh & Blood -albumin maailmankiertuetta. Bändi on kiertänyt levyn tiimoilta jo keväästä 2019 alkaen, ja uuden levyn materiaalin lisäksi on luvassa tietysti pitkä rivi Is This Loven ja Here I Go Againin kaltaisia ikivihreitä.

”Olemme todella innoissamme ja odotamme jo malttamattomina vuoden 2020 keikkoja, joilla pääsemme jatkamaan Whitesnaken 40-vuotisjuhlia. Olen niin otettu ja kiitollinen siitä, että saanut kiertää maailmaa ja tehdä tätä työtä jo yli neljänkymmenen vuoden ajan. Matkalla on ollut unohtumattomia kokemuksia miljoonien ihmisten kanssa. Rakastan työtäni ja yhteisiä hetkiä ihmisten kanssa. Kiitos!” David Coverdale kirjoittaa tiedotteessa.

Myös Europe lupaa tarjoilla yleisölle ne tunnetuimmat hittinsä, kuinkas muuten. Molemmat yhtyeet nähtiin Suomessa edellisen kerran kesällä 2019. Liput tulevaan konserttiin maksavat alkaen 69,90 euroa Ticketmasterissa, ennakkomyynti alka 31. tammikuuta.

Lisää luettavaa