Iron Maiden -laulaja sooloilee jälleen – Bruce Dickinsonilta soololevy ehkä jo ensi vuonna

Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinson on kiireinen mies. Lentäjänä, miekkailijana, radio- ja televisioisäntänä sekä kirjailijana kunnostautuneen heavy metal -ikonin aikataulu kuulostaa miehen oman selvityksen perusteella lievästikin ilmaistuna hektiseltä, ja kaiken touhuilun keskellä uusi sooloalbumikin pitäisi saada jossain välissä julkaistua.

”Olen hyvin kiireinen”, mies kertoo argentiinalaiselle Clarin-lehdelle. ”Chilen show’n jälkeen lennän Lontooseen, saavun perille seitsemältä aamulla, menen suihkuun ja jatkan siitä kokoukseen insinöörien kanssa. Sitten pukeudun tummaan pukuun ja osallistun hyväntekeväisyysillallisille. Seuraavana päivänä on kokous, sitten potentiaalisten sijoittajien tapaaminen ja lopulta painun pubiin lasteni kanssa.”

”Lauantaina tapaamme jälleen ja sitten lennän Pariisiin, jossa asun vaimoni kanssa ja maanantaista torstaihin treenaan miekkailua”, mies jatkaa. ”Minulla on myös työpajoja Zagrebissa, Wienissä ja Lontoossa. Sitten matkustan Kanadaan osallistumaan Deep Purplen 50-vuotisjuhlallisuuksiin liittyvään tribuuttiin. Minulla on myös sooloalbumi työn alla, joka julkaistaan ensi vuonna tai sitä seuraavana.”

Saapa nyt siis sitten nähdä. Miehen edellinen soololevy Tyranny of Souls ilmestyi vuonna 2005.