Väkivaltainen välikohtaus, joka sai Bruce Dickinsonin keskeyttämään Iron Maidenin keikan, ikuistettiin videolle – katso tästä

https://www.youtube.com/watch?v=Z8RuhrJOL_o

Raportoimme pari päivää sitten, kuinka tunteet Iron Maidenin keikalla Tacome Domessa kuumenivat siinä määrin, että Bruce Dickinson keskeytti keikan paikallisia järjestyksenvalvojia ripittääkseen. Laulaja pyysi myös yleisöltä videokuvaa tapahtumista, jotta nyrk(e)istä saanut katsoja voisi hakea korvauksia kokemastaan löylytyksestä. Nyt huutoon on vastattu ja välikohtauksesta on ladattu videomateriaalia Youtubeen.

Yltä löytyvässä pätkässä nähdään, kuinka järjestysmiehen ja murjotuksi tulleen katsojan välienselvittely alkaa ajassa 3:03. Muutamaa sekuntia myöhemmin paikalla on useampiakin järkkäreitä ja nyrkit viuhuvat vielä 4:23 kohdillakin.

Kiro 7 -kanava uutisoi keikan järjestäjätahon virallisesta vastineesta. Turvamiehet olivat kertomansa mukaan saaneet useita valituksia kyseisen, vahvassa humalatilassa toikkaroineen fanin aggressiivisesta käytöksestä. Viranomaisten mukaan fani olikin aloittanut nyrkkien heiluttelun heti turvamiesten saavuttua tarkistamaan tilannetta ja lopputulos on videossa nähtävän kaltainen.

Tacome Domen markkinointipäällikkö Tammi Bryant kertoi, että poliisi pidätti lopulta katsojan turvamiehen pahoinpitelystä epäiltynä.