Iron Maiden perui loppuvuoden keikkansa ja tähyää ensi vuoteen – vaan mihin unohtui Suomi?

Shutterstock

Iron Maiden tiedottaa verkkosivuillaan suunnitelmistaan. Se ei varmaan tule tässä vaiheessa yllätyksenä, että yhtye on perunut kaikki loppuvuoden keikkansa, mikä on herkeämättä rundaavalle orkesterille varmasti hankala paikka. Tarkalleen ottaen yhtye kertoo, ettei se soita yhtään konserttia ennen kesäkuuta 2021.

Tiedotteessaan orkesteri iloitsee, että ”olemme onnistuneet aikatauluttamaan uusiksi kaikki keikkamme Euroopassa lukuun ottamatta Moskovaa, Pietaria, Weertiä ja Zürichiä”. Tässä vaiheessa suomalainen yleisö tietysti katselee, mikä on tilanne peruuntuneen Rockfest-keikan suhteen, mutta eipä näy Suomea tuossa uudessa keikkakalenterissa vielä ollenkaan. Toivottavasti yhtye saataisiin nyt tännekin jossain vaiheessa.

Iron Maidenin varmistuneet ensi vuoden keikat on listattu tänne. Yhtyeen tarkoituksena on myös hoitaa täksi kevääksi alun perin suunnitellut keikkansa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa vuonna 2022 – mahtaako tämä sitten tarkoittaa, ettei yhtye ennätä kiertueeltaan studiohommiin ainakaan pariin vuoteen? Katsotaan.