Ismo Alangolle oma kolmipäiväinen festari – Konsertit sinfoniaorkesterilla, soolona ja bändillä

Luvassa kolmen erilaisen konsertin verran Ismon tuotannon kohokohtia sekä uuttakin materiaalia.
4.10.2017 06:00

Tampere-talo järjestää ensi keväänä kolmipäiväisen Ismo Alanko -festivaalin. 4.–6.5.2018 juhlittava Talossa Ismo Alanko -festivaali jakautuu kolmeen pääkonserttiin: ensin Ismo esittää tuotantoaan sinfoniaorkesterin solistina, sen jälkeen yksin ja lopuksi yhtyeen kanssa. Hieno ja uudenlainen konsepti, jonka toivoisi saavan jatkoa muidenkin artistien kanssa.

Konserttien lisäksi Tampere-talossa on luvassa aiheeseen liittyvää lisäohjelmaa, kuten Ismo Alangon tuotantoa esittelevä, graafikko Kari Lahtisen koostama näyttely sekä toimittaja Pekka Laineen koostama Alanko-tietokilpailu.

– Olin erittäin otettu, kun mua pyydettiin tätä viikonloppua toteuttamaan. Hienoa päästä tekemään tämä juuri Tampereella ja Tampere-talossa. Mulla on ollut siellä aina erinomainen meininki keikoilla. Toukokuussa on luvassa hyvät bileet ja olen erittäin innoissani – vaikka onhan siinä kova homma!, hehkuttaa Ismo Alanko.

Sinfoniakonsertissa kuullaan muun muassa Jaakko Kuusiston, Timo Hietalan ja Marzi Nymanin tekemiä sovituksia, jotka Ismo esittää Tampere Filharmonian kanssa. Luvassa on koko uralta poimittujen palojen lisäksi aivan uuttakin materiaalia.

– Ismo on ainutlaatuinen suomalaisuuden tulkki ja harvinaisen monipuolinen nykyajan taiteilija, mistä syystä on hauska nähdä juuri hänet lavalla sinfoniaorkesterin kanssa. Uskomme, että perusyleisömme löytää konsertissa uusia puolia orkesterin ilmaisusta – siksi tällaisia cross-over-projekteja tehdään, kertoo Tampere Filharmonian intendentti Helena Hiilivirta.

Talossa Ismo Alanko – Kolme päivää rokin kreivin musiikkia
Pe 4.5.2018 Ismo Alanko & Tampere Filharmonia: Kullankaivajat
La 5.5.2018. Ismo Alanko Yksin
Su 6.5.2018. Ismo Alanko: Parhaat Palat

Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy tänään keskiviikkona 4.9. klo 9.
Lisätietoja: www.tampere-talo.fi/talossa

 

 

Lisää luettavaa