Ismo Alanko kiertää soolona kesäteatterilavoja – Luvassa komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria

Liput myynnissä 31.1. lähtien.
29.1.2024 09:16

Ismo Alanko koluaa kesä-heinäkuun ajan Suomen kesäteattereita Yksin-konserttikiertueella, jonka tiimoilta kuullaan niin klassikkohittejä, harvemmin livenä kuultuja helmiä sekä uusia lauluja soolona sanan todellisessa merkityksessä.

”Yksin esiintyessään lauluntekijä on alastomimmillaan, haavoittuvimmillaan, mutta myös vahvimmillaan. Läsnä ovat vain laulu ja tulkinta. Tilanne on tasapuolisesti avoin kaikille kuulijoille, vapaa genreistä ja musiikillisen ulkoasun tuomista ennakkoasenteista. Konserttikiertue tuo suomalaisiin kesäteattereihin komediaa, tragediaa, ihmissuhdedraamaa ja yhteiskunnallista satiiria laulujen muodossa. Ja kyllä, katsomot ovat katettuja!” Alanko kommentoi.

13 etappia kattava kiertue alkaa perjantaina 7.6. Lappeenrannan kesäteatterista ja päättyy 5.7. Muuramen Riihivuori-teatteriin. Kesäteattereiden lisäksi Alangon Yksin-konsertti on mahdollista kokea myös Helsingin Sideways-festareilla sekä Saarijärven Kirmot-tapahtumassa. Katso tarkempi kiertueaikataulu alta.

Kesäteatterikonserttien liput tulevat Lippupisteessä myyntiin keskiviikkona 31.1. kello 9. Joensuun lisäkonsertin liput ovat nyt myynnissä esiintymispaikan omilla verkkosivuilla.

Ismo Alanko Yksin -konserttikiertue 2024:

Pe 7.6. Lappeenranta, Lappeenrannan kesäteatteri 
La 8.6. Joensuu, Utran Uittoareena (Loppuumyyty)
Su 9.6. Joensuu, Utran Uittoareena (Lisäkonsertti)
Ti 11.6. Naantali, Emma Teatteri
Ke 12.6. Billnäs, Iso Paja
13.- 14.6. Helsinki, Sideways 
La 15.6. Kuopio, Rauhalahti Teatteri 
Ke 26.6. Vihti, Vihdin kesäteatteri
To 27.6. Valkeakoski, Apianniemen kesäteatteri
Pe 28.6. Suomussalmi, Kaunisniemen kesäteatteri
Su 30.6. Lappajärvi, Lappajärven kesäteatteri
Ma 1.7. Saarijärvi, Kirmot
Ti 2.7. Tampere, Pyynikin kesäteatteri
Pe 5.7. Muurame, Riihivuori-teatteri

Lisää luettavaa