”Ison pommin jäljiltä maapallolle jäisi vain torakat, Keith Richards ja Ozzy” – Sharon Osbourne päivittää Ozzyn kuulumisia

21.1.2024 22:21

Sharon Osbourne päivitti Greatest Hits Radion haastattelussa Ozzyn kuulumisia. Pimeyden prinssihän on viime vuosina kokenut terveysrintamalla vastoinkäymisiä toisensa jälkeen.

Juttutuokiosta uutisoi Planet Rock.

”Hän voi hyvin”, Sharon sanoo. ”Ozzy on halunnut lähteä mukaan aina kun olen vieraillut Englannissa, mutta joka ainoa kerta on tapahtunut jotain mikä on estänyt sen.”

”En halua viedä häntä kylmään säähän, sillä se ei tee hyvää Parkinsonia sairastaville ihmisille — lihakset jumittuvat — joten olen sanonut hänelle että ei tällä kertaa, katsotaan sitten kun ilmat lämpenevät”, Sharon jatkaa. ”Mutta Ozzyllä on yhdeksän elämää — hän ei ole menossa minnekään. Ison pommin jäljiltä maapallolle jäisi vain torakat, Keith Richards ja Ozzy.”

Sharon myös vahvistaa, että pariskunta aikoo muuttaa pysyvästi Isoon-Britanniaan, kuten aiemmin on ollut puhetta.

”Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän haluaa palata juurilleen, ja ne ovat Birminghamissa”, Sharon toteaa. ”Siellä on niin paljon Ozzyä ja Black Sabbathia että emme voi olla palaamatta sinne perheenä. Työstämme parhaillaan musiikkiopistoa täynnä Ozzyn muistoesineiltä — 55 vuoden edestä — lisäksi siellä on Black Sabbath -silta ja penkki sekä Ozzy-härkä. Se on ihmeellistä ja merkitsee Ozzylle enemmän kuin kukaan voi kuvitellakaan.”

Lisää luettavaa