It’s crazy, it’s party! – Käärijä julkaisi uuden singlen yhdessä Tommy Cashin kanssa

Käärijän keikkasyksy on hyvin, hyvin kiireinen.
15.9.2023 07:57

Cha Cha Cha -hitillään ilmiöksi noussut Käärijä on julkaissut uuden singlen It’s Crazy It’s Party. Kappaleen nimi tulee tietenkin Suomen euroviisuedustajana toimineen Käärijän (oikealta nimeltään Jere Pöyhönen) kisojen yhteydessä heittämästä lausahduksesta, josta muodostui nopeasti artistin iskulause. Mukana kappaleella on virolainen räppäri Tomas Tammemets alias Tommy Cash, joka tunnetaan provokatiivisista videoistaan sekä eriskummallisista some-julkaisuista eritoten Instagramin puolella.

”Olin lomalla viisujen jälkeen ja rantatuolissa istuskellessa tuli viesti Tommylta. Ehdotin saman tien hänelle, että tehdäänkö biisi yhdessä? Ja samalla asialla Tommy myös lähestyi mua. Kappale syntyi todella nopeasti ja It’s Crazy It’s Party kuvastaa hyvin meidän molempien meininkiä. Tommy on kovan luokan taiteilija ja oon matkan varrella oppinut häneltä paljon”, Käärijä kommentoi.

Euroviisujen jälkeen Käärijä on saanut painaa keikkaa tukka putkella eikä lepoa ole luvassa ihan hetkeen. Syksyn keikkakalenterikin näyttää aivan täyteen ammutulta ja lukuisten Suomen-keikkojen lisäksi Käärijä tekee lokakuussa myös pienen kierroksen myös rajojen ulkopuolelle Ruotsiin, Viroon, Saksaan, Belgiaan ja Iso-Britanniaan asti. Hienoa että keikkaa riittää, toivottavasti mies ehtii myös levätä ja palautua noin hektisen aikataulun keskellä.

Lisää luettavaa