Jaa että mitä Limp Bizkitin solistina tunnettu pomppumetallin kultapoika Fred Durst sanoikaan puuhailevansa nykyään?

18.4.2017 20:32

Yhdysvaltalaisen ostoskeskushevin jättiläisen Limp Bizkitin solisti Fred Durst paljastaa hyvin yllättävän puolen itsestään tuoreessa LA Weeklyn haastattelussa. Mies kertoo nimittäin isännöivänsä säännöllisesti jazz-iltamia Hollywoodissa Fred’z With A Z. -klubin merkeissä. Jazzin tunnelmiin sukelletaan Limp Bizkit -pomon johdolla joka torstai Black Rabbit Rose -baarissa Los Angelesissa ja vaikka asia ei ole sen yleisemmässä tiedossa ollutkaan, mies kertoo olleensa musiikkityypin suuri ystävä jo pitkän tovin.

– Olen suuri jazz-fani. Olen ollut sitä jo pitkään, mies avaa tilannetta ja jatkaa: Se ei ole välttämättä asia, jonka lähinnä Limp Bizkit -ympyröistä minut tuntevat osaisivat yhdistää minuun. Se on yksi minulle tärkeistä asioista ja matkustelen ympäriinsä kuuntelemassa eri soittajia. Joskus puskaradion kautta, toisinaan vanhempia pelimanneja. Olen erittäin vaikuttunut uusista sukupolvista. Heillä on ollut emotionaalinen suhde jazziin jo hyvin pienestä pitäen. Se räjäyttää tajuntani. Se on kiehtovaa. Hetken soittajien perässä matkusteltuani ajattelin, ”olisipa hienoa, jos minulla olisi oma iltani”. Ehkä jos yhdistäisin sopivan joukon nuoria soittajia, he haluaisivat tehdä jotain viileää ja seksikästä. Sitten tuli vielä se La La Land -juttu… ajattelin ajoituksen olevan kerrassaan uskomattoman onnekas.

– Tiesin jo soittajat, joiden kanssa halusin työskennellä, joten kutsuin heitä kotiini ja tutustuin heihin. Kun löysin sopivan ydinkolmikon, aloin selvittää, kuinka voisin järjestää jazz-iltoja. Onnekkaasti ja ironisesti Houstonin veljekset kuulivat minun pitävän jazzista ja koska hekin olivat halunneet järjestää iltamia, he ottivat minuun yhteyttä. He suosittelivat Black Rabbit Rosea minulle. Paikan tunnelma tuntui hyvältä, joten sanoimme: ”Eiköhän anneta vain mennä ja kokeillaan mitä tästä tulee.”

Illan eksoottisesta nimivalinnasta mies toteaa puolestaan seuraavaa:

– Nimeni yhdistäminen iltaan oli hieman kiusallista. Sanoin: ”meidän täytyy kutsua sitä Fred’z With a Z” ja he sanoivat ”ok, eli siis Fred, heittomerkki ja s.” Olin siihen, että ”Ei, vaan Fred’z With a Z.” Tunsin itseni merkityksi mieheksi, tiedäthän. Joku näkee tämän ja ajattelee ”jahas, Fred Durst järjestää jazz-iltoja? Mitä siellä oikein soitetaan? Lounge-versiota Nookiesta?” En todellakaan tiedä kuinka ihmiset näkevät tämän. Jotkut ovat tulleet luokseni ja kyselleet koska aion laulaa ja soitanko joitain omia kappaleitani. Silloin vain naurahdan ja vastaan, että: ”Tuskinpa sentään. En tänään.”

Lisää luettavaa