”Jatkakaa hiilen lapioimista nuotioon idiootit” – Kid Rock tulistui uutuuskappaleensa saamasta vastaanotosta

Yhdysvaltalainen räppäri/rokkari Kid Rock julkaisi vastikään Don’t Tell Me How To Live -nimisen kappaleen, joka videoineen oli sen verran tymäkkää tavaraa, että parodioistaan tunnettu ”Weird Al” Yankovic joutui erikseen selvittämään ettei pläjäys ollut hänen tekosiaan.

”Lumihiutaleita”, cancel-kulttuuria ja ”kaikista mielipiteistä loukkaantuvaa nössöjen kansakuntaa” kritisoineen kappaleen saama arvostelu on päässyt sujahtamaan Kid Rockin ihon alle, ainakin päätellen miehen sosiaalisessa mediassa julkaisemasta päivityksestä.

”Kaikki te nynnyt woke-kriitikot ja trollit olette juuri se syy, miksi loin Don’t Tell Me How To Liven”, mies kirjoittaa. ”Kiitos inspiraatiosta. Jatkakaa hiilen lapioimista nuotioon idiootit! Minä vittu rakastan sitä! Häiriintyneelle Kid Rock -perheelle sanon, että me tiedämme jo ettei musiikin parissa ole kaltaistamme heimoa. Pysykää linjoilla, sillä uusia biisejä julkaistaan pian lisää, albumi on luvassa ensi vuonna ja mikäli Luoja vain suo… tulossa on monsteriluokan vuoden 2022 kiertuejulkistus!”

Kid Rock toivottaa viestinsä päätteeksi hyvää joulua, ja onpa mies lisännyt viestiinsä #NoSellout-hashtaginkin.

”PS. Muistatteko ’Ei haukku haavaa tee’ -sanonnan? Mitä sille tapahtui? Älkää loukkaantuko niin helkkarin herkästi, paksuntakaa nahkanne ja nauttikaa elämästä!”, mies lisää. ”Tiedämme että media, niin sosiaalinen kuin valtavirtakin ovat lähteneet laukalle ja ovat nykyään vain klikkien ja katsomiskertojen perässä. Älkää tarttuko enää syöttiin! Tutkikaa asioita ja etsikää totuutta, tai haistattakaa paskat kaikelle ja rokatkaa kovempaa!”

All you pansy ass woke critics and trolls are exactly what brought me to create “Don’t Tell Me How To Live”Thank you…

Julkaissut Kid Rock Torstaina 16. joulukuuta 2021