Jay Weinberg muistelee aikaansa Slipknotissa – kertoo muuttuneensa matkan varrella kuin eri ihmiseksi

11.12.2023 09:52

Jay Weinberg julkaisi eilen pitkän Instagram-päivityksen, jossa rumpali muistelee Slipknot-aikojaan. Vuosikymmenen ajan naamioyhtyeessä operoinut Weinberg sai marraskuun alussa yllättäen lähtöpassit, mutta katkeran tilittämisen sijaan mies näyttää lähestyvän aihetta ilon kautta.

Weinberg kirjoittaa haluavansa tavallisesti katsoa urallaan eteenpäin, mutta jotkut virstanpylväät ovat niin tärkeitä, että hetkeksi aikaa voi istua alas niitä muistelemaan. Weinbergin kuvapäivityksessä näkyy muusikon neljä erilaista Slipknot-naamiota.

”Tänään tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun tulin osaksi jotain, mihin uskoen vartuin aikuiseksi. Tapanani ei ole säilyttää mitään muistoesineitä, mutta nämä edustavat minulle vuosikymmentä, jonka aikana keskityin intohimoisesti eteenpäin menemiseen. Tuona aikana opin paljon uutteruudesta, sitkeydestä siitä tyydytyksestä, minkä saa, kun murtautuu luovuuden porttien läpi”, Weinberg kirjoittaa.

”Joillain tavoilla se henkilö, joka piti yllään oikeanpuoleisinta naamiota on täysin eri ihminen kuin se, joka käytti vasemmanpuoleista. Heitä erottaa kaikki saatu kokemus, kuljetut kilometrit, uudet ystävyydet ja soittamaani instrumenttiin kehittynyt uskomattoman vahva ja syvä suhde.”

”En vaihtaisi näiden naamioiden taakse kätkeytyviä muistoja ja kokemuksia mistään hinnasta. On ollut kunnia, että olette olleet mukana matkan eri vaiheissa. Siispä nostan maljan teille, viimeisele kymmenelle vuodelle ja sille, mitä seuraava vuosikymmen tuokaan tullessaan”, Weinberg päättää sanansa lukijoille osoittaen.

Lue miehen alkuperäinen päivitys alempaa.

Lisää luettavaa