”Sydämeni särkyi” – Jay Weinberg kommentoi Slipknot-potkujaan tunteikkaassa viestissä

12.11.2023 09:49

Slipknot-leiristä kuului alkuviikosta kummia: yhtye julkaisi sosiaalisessa mediassa tiedotteen, jonka mukaan rumpali Jay Weinberg olisi saanut potkut kokoonpanosta. Päivitys poistettiin nopeasti, eikä aiheesta kuulunut sen enempää. Nyt Weinberg on itse kommentoinut asiaa ja vahvistanut samalla saaneensa lähtöpassit bändistä.

”Sydämeni särkyi ja minut yllätettiin täysin kun sain aamulla 5. marraskuuta puhelun, jonka aikana kuulin uutiset jotka useimmat teistä saivat tietää pian sen jälkeen. Olen kuitenkin aivan ymmälläni — ja aidosti kiitollinen — kaikesta luovana ja taiteellisena kotinani pitämältäni uskomattomalta yhteisöltä saamastani rakkaudesta ja tuesta”, Weinberg kirjoittaa.

Weinberg toteaa, että fanit ovat tuoneet hänelle lohtua hämmennyksen ja surun keskelle.

”Kymmenen vuotta sitten emme olleet vielä tuttuja. Nyt olemme. Ja olen siitä kiitollinen tavoilla, joita en pysty edes kunnolla kuvailemaan”, Weinberg kirjoittaa.

”Rakastan rumpujen soittamista”, Weinberg jatkaa. ”Tulen aina rakastamaan rumpujen soittoa. Minulla tulee aina olemaan intohimoa musiikkia, taidetta ja luovaa ilmaisua kohtaan. Mikään ei tule koskaan muuttamaan sitä.”

Weinberg ei kerro sen enempää mahdollisista aikatauluista, mutta toteaa odottavansa innolla pääsevänsä luomaan ”kovaäänistä, intohimoista ja sydämeen käyvää musiikkia.”

”Tämä ei ole loppu, ja olen innokas näkemään mitä tulevaisuudella on suunnitteilla meidän varallemme”, rumpali päättää päivityksensä.

Slipknotin poistamassa tiedotteessa yhtye kiitti Weinbergiä yhteisistä vuosista. ”Kukaan ei pysty koskaan korvaamaan Joey Jordisonin alkuperäistä soundia, tyyliä tai energiaa, mutta Jay kunnioitti Joeyn soittoa ja antoi panoksensa kolmelle viimeisimmälle albumille ja me, yhtye, sekä fanit arvostamme sitä. Mutta kuten aina, Slipknot jatkaa kehittymistään. Toivomme Jaylle kaikkea hyvää ja olemme todella innoissamme siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Lisää luettavaa