Jenkeistä kantautuu kamalia uutisia: 43-vuotias metallimuusikko ammuttiin kuoliaaksi tatuointiliikkeen edessä

Rev. Jim Forrester

Lävistyksiä tekevä Rev. Jim Forrester työskenteli liikkeessä, jonka eteen hänet ammuttiin.

Baltimorelaismuusikko Rev. Jim Forrester menehtyi maanantaina 18. joulukuuta ampumavälikohtauksessa saamiinsa vammoihin. 43-vuotias Forrester tunnettiin musiikkipiireissä Foghound- ja Serpents Of Secrecy -yhtyeiden basistina sekä entisenä Sixty Watt Shaman -jäsenenä.

The Baltimore Sunin mukaan Forrester ammuttiin maanantai-iltana työpaikkansa Baltimore Tattoo Museum -tautointiliikkeen eteen, jossa tämä teki lävistyksiä. Forrester oli välikohtauksen sattuessa ulkona soittamassa puhelua vaimolleen. Rintaan ammuttua Forresteria yritettiin elvyttää, mutta tämä menehtyi myöhemmin sairaalassa. Poliisilla ei toistaiseksi ole tiedossa epäiltyä tai teon motiivia.

Forrester oli kertonut hiljattain Obelisk Radion haastattelussa terveysongelmistaan, kuten hänen maksastaan löydetystä verihyytymästä. Basisti ei kuitenkaan antanut terveytensä haitata tekemisiään vaan keikkaili bändiensä kanssa ahkerasti viimeisiin hetkiinsä saakka.

”Hän teki asioita ennennäkemättömällä intohimolla ja hänen kuolemansa on todella suuri menetys. Vaikka nautinkin hänen töistään, tulen ennemmin muistamaan hänen vilpittömän luonteensa ja karun kuoren alta löytyvän hyvän hengen. Tulen kaipaamaan Jimiä syvästi, kuten varmasti kaikki muutkin, jotka olivat tarpeeksi onnekkaita tuntemaan hänet hänen elämänsä aikana”, kommentoi Obelisk Radion omistaja J.J. Koczan.

The Baltimore Sunin mukaan Forrester oli 334. henkilö, joka Baltimoressa on tapettu tänä vuonna. Kaupungissa on rikottu 300 henkirikoksen raja nyt kolmena peräkkäisenä vuotena. Poliisien mukaan seuraava ampumistapaus sattui kolme tuntia Forresterin tapon jälkeen – tällä kertaa uhrina oli 19-vuotias mies.