Jimmy Page ei usko, että Led Zeppeliniä nähdään enää keikkalavoilla – ”Se vaikuttaa todella epätodennäköiseltä”

Led Zeppelin -kitaristina ja säveltäjänä itsensä rockin suurimpien nimien legendojen itsensä musisoinut Jimmy Page ei elättele toiveita yhtyeen paluusta keikkalavoille. Orkesteri soitti edellisen keikkansa vuonna 2007 levymoguli Ahmet Ertegunin tribuuttikonsertissa Lontoon O2 Arenalla.

Mies jutusteli yhtyeen paluun mahdollisuudesta BBC Radio 2:n haastattelussa, jonka litteroinnista vastaa NME.

”O2:n aikaan ajattelimme — minä, John Paul Jones ja Jason [Bonham] — että luvassa olisi… oli puhetta, että keikkoja olisi tulossa”, Page muistelee. ”Olisi ollut erittäin hienoa jatkaa O2:n jälkeen, sillä olimme tehneet niin paljon töitä sen eteen ja olimme iskussa. Se ei kuitenkaan toteutunut.”

”Vaikuttaa todella epätodennäköiseltä, että tulevaisuudessa lähtisimme kiertueelle”, mies jatkaa. ”Toisin kuin The Rolling Stones, he tietävät fanien rakastavan sitä — tiedän saman koskevan Led Zeppelinin [faneja]. Mutta valitettavasti ei näytä siltä, että tulevaisuudessa olisi tapahtumassa mitään.”

”Puhumme nyt konsertista, joka oli valtava juttu aikoinaan, mutta se oli vuonna 2007 — aika rientää”, Page päättää.

O2 Arenalla soitetun konsertin jälkeen Page ja John Paul Jones koelaulattivat muun muassa Aerosmithin Steven Tyleria ja Alter Bridgen Myles Kennedyä, mutta jatkosuunnitelmat eivät koskaan konkretisoituneet. Laulaja Robert Plant on moneen otteeseen kertonut julkisuudessa olevansa haluton palaamaan yhtyeen keulille vuoden 2007 reunionin jälkeen.