Joaquin Phoenixin ja Lady Gagan Joker-leffasta julkaistiin traileri, ja näyttääpä hienolta

10.4.2024 13:28

No nyt! Muutama tunti sitten tuli julki ensimmäinen traileri yhdestä vuoden odotetuimpiin elokuvatapauksiin lukeutuvasta leffasta: vuoden 2019 Joker-superhitin jatko-osasta Joker: Folie à Deux. Tästä Joaquin Phoenixin ja Lady Gagan tähdittämästä elokuvasta on esitelty aiemmin vain muutamia valokuvia, mutta nyt nähdään ihan liikkuvan kuvan kera, millaista jälkeä ohjaaja Todd Phillips on saanut aikaiseksi.

Tulevasta elokuvasta ei ole paljastettu vielä paljoa, mutta mitä ilmeisimmin se käsittelee Phoenixin esittämän Jokerin ja Lady Gagan tulkitseman Harley Quinnin kieroutunutta rakkaustarinaa. Tämän kaksikon edesottamukset ovat sarjakuvien ja elokuvien ystäville tuttuja DC-universumista, mutta Phillipsin käsittelyssä aiheesta saattaa hyvinkin kehkeytyä hivenen rosoisempi ja maanläheisempi versio. Ainakin trailerin perusteella on odotettavissa tyylikkään sekopäistä jälkeä. Musikaalihan tuon pitäisi ainakin osittain olla, mikä sekin tuo oman metkan lisäsäväyksensä kokonaisuuteen.

Traileri on merkitty sisällöltään arveluttavaksi, joten sitä ei voi upottaa esimerkiksi tähän näytille, mutta katso pätkä Youtubessa. Joker: Folie à Deux saa ensi-iltansa 4. lokakuuta.

Lisää luettavaa