Joe Elliott nimeää kaksi potentiaalisen Def Leppard -leffan suurinta ongelmaa

18.4.2023 15:58

VH1 tuotti vuonna 2001 ilmestyneen elämäkertaelokuvan Def Leppard -yhtyeestä, joka floppasi pahasti. Eikä mikään ihme: elokuva tehtiin ilman bändin panosta hyvin pienellä budjetilla ja se sisälsi runsaasti faktavirheitä. Laulaja Joe Elliott on sanonut bändin suhtautuvan kuitenkin avoimin mielin ajatukselle, että joku nimekäs taho cielä siirtäisi bändin tarinan valkokankaalle, koska tätä nykyä bändielokuvien rima on nostettu paljon korkeammalle, kiitos muun muassa Bohemian Rhapsodyn, Rocketmanin ja The Dirtin.

Tuoreessa Metro-lehden haastattelussa Elliott puhui taas potentiaalisesta Def Leppard -elokuvasta ja totesi siihen kuitenkin liittyvän kaksi isoa ongelmaa. Toinen niistä on se, että bändin historian muut tapahtumat jäävät auto-onnettomuuden, joka vei rumpali Rick Allenin käden sekä kitaristi Steve Clarkin menehtymisen varjoon.

”Bändin tarina ansaitsee tulla kerrotuksi, mutta median näkökulmasta siinä on vain kaksi isoa asiaa: Rickin käsi ja Steven kuolema. Niiden lisäksi ei ole paljon mitään, mikä yllättäisi ketään”, Elliott tuumaa.

”Meidän pitäisi kaivella esiin paljon totuuksia, joita ei ole koskaan kerrottu, jota leffasta saataisiin todella mielenkiintoinen.”

Toinen ongelma Elliottin mukaan on se, millaisen piikin suosioon onnistunut elokuva toisi mukanaan ja miten se vaikuttaisi hänen vapaaseen elämäntapaansa.

”Nyt pystyn kulkemaan keikkapäivinä kaduilla Def Leppard -paidassa eikä kukaan tiedä, kuka olen!”

Lisää luettavaa