Joe Lynn Turner: Peruukista luopuminen oli äärimmäisen vapauttavaa – ”Kun olet oma itsesi, ihmiset rakastavat sinua enemmän”

Joe Lynn Turner esiintyy uuden levynsä promokuvissa ensimmäistä kertaa julkisesti ilman peruukkia.
14.9.2022 13:37

Joe Lynn Turner julkaisee lokakuussa uuden Peter Tägtgrenin (Pain, Hypocisy, ex-Lindemann) tuottaman Belly Of The Beast -albumin. Levyä promotakseen laulajaveteraani päätti tehdä jotain, mitä ei ole tehnyt julkisesti miltei 60 vuoteen: Turner esiintyy levyn promokuvissa ilman peruukkia.

71-vuotias Turner on sairastanut lapsesta asti alopeciaa eli hiustenlähtöä. Laulajaa kiusattiin sairauden takia ankarasti, minkä johdosta tämä on käyttänyt peruukkeja 14-vuotiaasta asti. Tuoreessa Rock Of Nationsin haastattelussa Turner sanoo nyt olleen oikea aika tulla esiin sellaisena kuin hän todellisuudessa on.

”Se on ollut äärimmäisen vapauttavaa. Se oli avoin salaisuus – en edes yrittänyt huijata ihmisiä tai kiistänyt käyttäväni peruukkeja tai mitään sellaista. En ajatellut, että asialla oli mitään merkitystä, mutta tietyt, sanotaanko vihaajat tai mitkä lie kiihkoilijat ja kiusaajat naljailivat siitä, mikä minusta oli enemmänkin mustasukkaisuuden merkki ja kertoi enemmän heistä kuin minusta”, laulaja toteaa.

”Tiesin, että halusin tehdä tämän jossain vaiheessa ennen kuin minusta aika jättää. Kun sitten teimme tätä levyä, tunsin, että jotain on tehtävä. Kumppanini, vaimoni, managerini – uskomaton ihminen – sanoi minulle, että nyt on tullut sen aika. Ja hän oli aivan oikeassa. Asia luonnollisesti hieman hermostutti minua, koska olin astumassa tuntemattomalle maaperälle, mutta hän sanoi minulle: ’”Tiedätkö mitä? Kun olet oma itsesi, ihmiset rakastavat sinua enemmän’. Ja hän oli täysin oikeassa. Minulla ei ole mitään salattavaa tai todistettavaa.”

Lisää luettavaa