Joe Perry: Aerosmith tekee uuden levyn ”kun hetki on oikea” – ”Rakastan studiossa olemista”

Bändi keskittyy kuitenkin nyt täysillä Las Vegas -residenssiinsä.
15.7.2019 12:10

Kitaristi Joe Perry on viihtynyt viime aikoina paljon studiossa ensin oman soololevynsä parissa ja siihen perään vielä hiljattain ilmestyneen Hollywood Vampiresin kakkoslevyn tiimoilta. Äänitysvaihteen kunnolla silmään saanut Perry toteaa Consequence of Soundissa olevansa itse valmis työstämään seuraavaksi uutta levyä Aerosmithille. Bändin viimeisin pitkäsoitto Music From Another Dimension julkaistiin marraskuussa 2012.

”Ennen kuin aloitimme Vampires-levyn äänittämiset, olin ollut studiossa jo kolme, neljä kuukautta. Olin siis päässyt jo hyvään vauhtiin, mihin pääsen lopulta aika nopeasti – rakastan studiossa olemista. Joten kun hetki on oikea, Aerosmith tekee vielä ainakin yhden levyn”, Perry vakuuttaa.

Siihen voi kuitenkin mennä vielä tovi, sillä kuluva vuosi on pyhitetty pääasiassa Las Vegasin residenssikeikoille, jotka jatkuvat aina joulukuuhun saakka. Perryn mukaan hulppea residenssishow haluttiin tehdä kunnolla, minkä vuoksi kaikki keskittyminen on suunnattu siihen.

”Halusimme siitä jotain ainutlaatuista ja uutta, minkä vuoksi se on vienytkin kaiken aikamme. Siinä ajassa olisi helposti saanut levyn tehtyä. Residenssistä alettiin puhua jo vuosi sitten, eli kyse on todella isosta produktiosta. Toistaiseksi se on tuntunut toimivan ja jos ollaan ihan rehellisiä, olen itsekin aika yllättynyt.”

Perry myös vihjailee, että vuonna 1970 perustettu yhtye saattaa ensi vuonna juhlistaa viisikymppisiään tavalla tai toisella.

”Meillä on muutamia suunnitelmia, mutta en voi puhua niistä ennen kuin ne saadaan hakattua kiveen. Mutta meillä on muutama yllätys hihassa”, Perry toteaa salaperäisesti.

Lisää luettavaa