Joey Jordisonin viimeiseksi jäänyt yhtye julkaisi lausunnon ex-Slipknot-rumpalin kuolemasta – ”Teimme kaikkemme auttaakseemme häntä”

5.8.2021 20:26

Viime viikolla yllättäen menehtyneen Joey Jordisonin yhtyetoverit Sinsaenum-yhtyeestä ovat julkaisseet lausunnon toverinsa kuolemasta.

”Olemme syvästi järkyttyneitä ystävämme ja veljemme Joey Jordisonin menetyksestä”, yhtye kirjoittaa. ”Hän oli tietenkin yksi genren vaikutusvaltaisimmista rumpaleista, kirjoittaen metallirumpaloinnin pelikirjan täysin uusiksi, ja oli todellinen kunnia jakaa edes pieni pala siitä hänen kanssaan.”

”Hänen julkinen imagonsa oli vakava, mutta pirullisen ulkokuoren alla hänellä oli mitä suurin sydän ja olimme onnekkaita nähdessämme hänen pehmeän puolensa”, lausunnossa todetaan. ”Joeylla oli myös demoninsa, eikä mikään satu enempää kuin tietää että teimme kaikkemme auttaaksemme, mutta emme päässeet hänen panssarinsa läpi.”

”Kaiken huomioon ottaen jatkaminen tulee olemaan aluksi vaikeaa, etenkin kun olimme juuri aloittaneet uuden albumin työstön, mutta sinnittelemme ja kunnioitamme hänen perintöään kaikella mitä teemme tästä eteenpäin”, yhtye vakuuttaa. ”Seuraava levy tulee olemaan omistettu hänen muistolleen, ja niin Joey olisi itsekin halunnut.”

Jordison menehtyi nukkuessaan 26. heinäkuuta. Hän oli kuollessaan 46-vuotias.

Lue Sinsaenumin lausunto kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa