Johan alkaa olla pytingillä hintaa! John Lennonin entinen merenrantahuvila laitettiin myyntiin

Floridan Palm Beachilla nököttävä huvila, jonka entisiin omistajiin lukeutuu muun muassa The Beatles -legenda John Lennon, on tullut myyntiin. Arkkitehti Addison Miznerin suunnittelema, vuonna 1919 rakennettu espanjalaistyylinen 1300 neliön palatsi kätkee sisäänsä kaikkiaan seitsemän makuuhuonetta. Herkuissa ei ole luonnollisestikaan muutoinkaan säästelty: löytyy niin kattokruunuja, kaiverrettuja pylväitä ja kattoja, takkaa, kuin merelle aukeavia valtavia ikkunoita sun muita ylellisyyksiä. Lisäksi tontilla sijaitsee kaksi uima-allasta, tenniskenttä ja oma rantamökki.

Lennon ja Yoko Ono ostivat El Salanoksi nimetyn asumuksen muutamaa kuukautta ennen Lennonin kuolemaa. Pariskunta oli vuokrannut lukaalin loma-asunnokseen vuotta aiemmin, mutta ihastuivat siihen sen verran palavasti, että päättivät ostaa sen omakseen. Eikä mikään ihme, kun täältä löytyviä kuvia katselee.

Hintapyyntö tosin saattaa hillitä monien ostohaluja ja/tai -kykyjä. Pytingin luvataan nimittäin vaihtavan omistajaa 47,5 miljoonalla dollarilla, eli noin 43 297 936 eurolla. Huh heijakkaa.