Johan on! – Ruotsalainen kioski myi Lemmylle pullon viskiä?

Nämä Lemmy-tarinat näköjään jatkuvat, mutta mikäpä siinä – kyllähän ihminen näiden parissa viihtyy.

Nyt asialla on Anthraxin kitaristi Scott Ian, joka nähtiin tositoimissa myös Lemmyn syntymäpäivillä Los Angelesissa 13.12. Mies kirjailee muistojaan Rolling Stonen sivulla.

Suomessa päivän verran Motörheadin jälkeen (7.12.2015) konsertoinut muusikko sanoo:

– Olin Lemmyn kanssa pakettiautossa joitakin vuosia sitten. Anthrax ja Motörhead esiintyivät Sweden Rock- festivaalilla ja olimme menossa tapahtumapaikalle. Pysähdyimme sikäläisen kioskin (tai lähikaupan) (englanniksi convenience store) kohdalla ja Lemmy osti sieltä Jim Beam -pullon sekä litran Coca-Colaa. Hän kaatoi suurimman osan Coca-Colasta kadulle ja pisti tilalle Jim Beamia, jonka jälkeen jatkoimme matkaa, kertoo Ian.

– Lemmy ojensi minulle pullon, mutta kieltäydyin hörpyistä, sillä kello oli vasta puoli kaksitoista aamupäivällä. Seuraavan puolen tunnin kuluessa hän tyhjensi pullon ja joi myös ne loput viskit, jotka eivät olleet mahtuneet kokispulloon. Kun nousimme autosta, Lemmystä ei kuitenkaan huomannut mitään erikoista. Hän oli edelleen terävä kuin nuoli.

Kummallista Ianin kertomuksessa on  ainoastaan se, että miten ihmeessä Lemmy onnistui ostamaan viskiä ruotsalaiselta kioskilta. Tuolla länsinaapurissa kun ollaan näiden hommien kanssa jopa suomalaisia tarkempia.

Kaikki muu onkin täysin uskottavaa.