John Smith -festivaali on saanut ohjelmansa valmiiksi – viimeiset artistilisäykset julki

6.5.2022 09:08

John Smith Rock Festival tiedottaa saaneensa kattauksensa valmiiksi. Tämän vuoden festivaali juhlitaan 21.–23. heinäkuuta Laukaan Peurungassa, ja mukaan on saatu vielä lopuksi eräs yllätysnimikin.

Tapahtumassa konsertoi nimittäin kaikkien hevibändien rinnalla sellainen tapaus kuin Martti Servo & Napander, jonka edustama musiikkityyli ei ole sitä aivan kaikkein tuiminta kuolometallia. Muita uusia kiinnityksiä ovat perinteisemmät Bloodred Hourglass, Mokoma ja Mustasch. Festarin aiemmin julkistettuja bändejä ovat muun muassa Powerwolf, Katatonia, Airbourne, Dark Tranquillity, Stam1na, Battle Beast, Insomnium ja Turmion Kätilöt.

”Kahden tulevaisuudenuskon kuilun partaalle vieneen vuoden jälkeen olemme enemmän kuin valmiit tulevaan mittelöön aseinamme aivan helevetin kovat kilpailijat, suitsematon into ja järjetön voitontahto! Padot odottavat murtumista ja sähköinen lataus on viritetty äärimmilleen – oletettavasti tiskin molemmin puolin – joten odotettavissa on ennennäkemätön tunnemyrsky ja sitä kautta järisyttävä viikonlopun kestävä festivaalikokemus. Älkää missatko. Emme mekään”, tapahtuman järjestäjätaho revittelee tiedotteessa.

Festivaalin pääsyliput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla. 141,50 euroa näyttää kustantavan kolmen päivän passi. Soundi on John Smithin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa