Joitain hyviä uutisia sentään Ozzy Osbournen ystäville: uusi albumi ilmestyy lähiaikoina

Kevin Nixon / Future / Shutterstock / AOP

Ozzy Osbournen keikkaa odottaneet ovat joutuneet pettymään jo useampaan otteeseen, kun konsertti on siirtynyt jo pariin kertaan laulajan terveysvaivojen vuoksi. Alun perin Ozzyn piti esiintyä Helsingissä vuonna 2019, mutta moninaisten vaiheiden jälkeen keikka toteutuu näillä näkymin alkuvuodesta 2021. Pidetään peukkuja.

Nyt Sabbath-suuruuden ystävät saavat sentään jotain hyviä uutisia, kun Osbournen uuden albumin kerrotaan ilmestyvän tammikuussa 2020. Asia tuli puheeksi SiriusXM:n haastattelussa, kun Sharon Osbourne vastaili radioaseman kysymyksiin. Haastattelusta kertoo myös Blabbermouth.

”Ozzyn vointi paranee pikkuhiljaa. Hän joutui pahaan onnettomuuteen tänä vuonna, mutta hänen kuntonsa kohenee. Hän sai juuri uuden albuminsa valmiiksi, se julkaistaan tammikuussa. Nyt Ozzy voi hyvin”, Sharon kertoo.

Uusi levy oli Ozzyllekin tärkeä projekti, sillä alati kauemmas siirtynyt kiertue veti Sharonin mukaan miehen tunnelmat varsin huonoiksi.

”Hän tunsi itsensä arvottomaksi. Hän katseli televisiota, ja jos siellä näkyi vaikka dokumenttielokuva jostain bändistä, joka vietti aikaa kiertuebussissa, hän ei kyennyt katsomaan sitä. Hän puhkesi melkein kyyneliin”, Sharon sanoo.

Osbournen edellinen sooloalbumi Scream julkaistiin vuonna 2010, joten aikaa on ehtinyt vierähtää levytysten välillä. Singleä odotellessa!