Jon Bon Jovi tunnustaa kaipaavansa kitaristi Richie Samboraa – ”Toivon että hän saisi elämänsä kuosiin ja olisi edelleen bändissä”

4.10.2020 17:09

Bon Jovi -keulakuva Jon Bon Jovi tunnustaa kaipaavansa entistä soittokumppaniaan Richie Samboraa saksalaisen Rock Antennen tuoreessa haastattelussa. Asia tuli ilmi, kun mieheltä tiedusteltiin muun jutustelun tuoksinassa onko pitkän uran varrelle mahtunut tapahtumia tai tilanteita, jotka hän toivoisi hoitaneensa toisin.

”Täysin rehellisesti sanottuna hyvin vähän”, mies sanoo. ”Jotkut tapahtuneet jutut ovat toimineet katalyyttinä muille hyville asioille. Ei mene päivääkään, ettenkö toivoisi Richien saaneen elämäänsä kuosiin ja että hän olisi edelleen bändissä, ja sitten taaas jollain oudolla tavalla hänen kykynemättämyytensä saada asioita järjestykseen sai meidät kirjoittamaan This House is Not for Sale -albumin. Se oli todella vahva levy, ja että kykenen kirjoittamaan tuollaisia biisejä… Ehkä meistä olisi tullut laiskoja… En tiedä mihin suuntaan olisimme menneet, mutta kaikesta tuosta tuskasta ja sydänsurusta syntyi tämä.”

”Vitsailin joskus, että ainoa asia jota kadun urallani on se, etten koskaan tavannut Frank Sinatraa”, Bonkka jatkaa. ”En ollut silloin valmis. Mitä antaisinkaan tavatakseni hänet nyt, se olisi ollut mahtavaa.”

Sambora poistui Bon Jovin riveistä kesken kiertueen vuonna 2013 henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Lisää luettavaa