Jos asiat olisivat menneet toisin, maailma olisi saattanut todistaa ysärillä melko hämmentävän metallibändin syntyä, sanoo Moby

1.5.2023 21:16

1990-luvulla Panteran edesmenneet Abbottin veljekset Dimebag Darrell ja Vinnie Paul sekä Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee ja elektronisen musiikin suuruuksiin lukeutuva Moby olivat vähällä perustaa yhdessä superkokoonpanon.

Projektille oli nimikin valmiina: The Sober Fucks.

”Olen ollut raitis nyt jo jonkin aikaa, mutta kyseessä oli myöhäisillan alkoholinhuuruinen idea Panteran kitaristi Dimebag Darrellin, rumpali Vinnie Paulin, Tommy Leen ja minun välillä”, Moby sanoo NME:n haastattelussa.

”Kadun etten perustanut tätä kaoottista metallibändiä heidän kanssaan. Se olisi kuulostanut Panteran ja entisen punkyhtyeeni Flipperin risteytykseltä.”

Moby sanoo myös pyrkineensä perustamaan metallibändin Björkin kanssa.

”1990-luvun alussa olin brunssilla Björkin kanssa ja sanoin: ’Meidän pitäisi perustaa yhdessä heavy metal -bändi.’ Hän oli hyvin kohtelias, mutta hänellä ei ollut hajuakaan mistä oikein puhuin! Se oli niin kaukana kaiken hänen harkintansa ulkopuolella, ettei hän edes rekisteröinyt sitä!”

Lisää luettavaa