”Jos kerran mellakoitte, niin mellakoikaa sitten kunnolla” – Evanescence-rumpali tylyttää settinsä tuleen tuikanneita festarikävijöitä

Evanescencen Will Hunt.

Will Huntin rumpusetille kävi köpelösti Mexico Cityn Knotfesteilla.

Viime viikonloppuna Mexico Cityssä järjestetty Knotfest päättyi kaaokseen, kun villiintynyt yleisö hajotti turva-aidat, minkä vuoksi tapahtuman kaksi viimeistä bändiä Evanescence ja Slipknot joutuivat perumaan keikkansa. Yleisö purki pettymystään muun muassa kiipeämällä lavalle ja sytyttämällä siellä nököttäneen Evanescencen rumpusetin tuleen. Evanescencen rumpali Will Hunt kommentoi tapahtunutta myöhemmin Instagramissa ja antoi riehujien kuulla kunniansa.

”Tärkeintä on, että kaikki ovat kunnossa. Rakastamme Meksikoa ja yleisesti ottaen fanit siellä ovat uskomattomia. Mellakasta vastasi vain pieni porukka idiootteja, jotka eivät tule vaikuttamaan rakkauteeni meksikolaisia ja meksikolaisia fanejamme kohtaan”, Hunt aloittaa.

”Mutta tässä teille riehujille (osittain koominen) kommenttini. Ensinnäkin, ettekö te osaa edes mellakoida? Jos kerran mellakoitte, niin mellakoikaa sitten kunnolla ja polttakaa koko vitun mesta! Mitä te nössöt teitte oli noloa ja typerää, ihan kuten tekin olette. Toiseksi, jos kerran poltatte kauniin Pearl-settini, joka oli minulle todella tärkeä, grillatkaa edes lihaa tai vaahtokarkkeja sen loimussa! Vitun nössöt amatöörit! Kolmanneksi sinä ystävällinen työntekijä, joka yritit siivota jälkiä: ennen kuin kärräät edelleen hehkuvan settini pois, kannattaisi varmistaa ettei hiillos enää kyde, sillä se syttyi uudelleen tuleen!”

”Tarinan opetus on siis se, että älä jätä mitään puolitiehen. Ei ainakaan mitään vitun mellakkaa, joka oli todella nolo ja typerä aivan kuten te idiootit itse.”