Judas Priest -keulakuva kertoo saaneensa uransa parhaan neuvon Gene Simmonsilta – ”Siinä on kyllä vinha perä”

Judas Priest -solisti Rob Halford oli vieraana Twisted Sister -kitaristi Jay Jay Frenchin isännöimäsä The French Connection: The Music Business And Beyond -podcastissa.

Juttutuokion aikana Halfordilta kysyttiin, mikä mahtaa olla paras neuvo, jonka mies on pitkällä musiikkiurallaan kuunaan saanut.

”Herranjestas, enpä tiedä”, Halford pohtii. ”Tässä on yksi, joka saattaa kuulostaa vähän tarpeettomalta. Olemme ystäviä Kissin Genen [Simmons] ja Paulin [Stanley] kanssa. Priest oli mukana isolla kiertueella — meitä pyydettiin lämppäämään Kissiä — ja juttelin Genen kanssa musiikkibisneksestä, kun hän sanoi, että ’Sanon vain tämän: Ei ole väliä mitä sinusta kirjoitetaan niin kauan, kun siinä on kuvasi ja nimesi on kirjoitettu oikein.’ Siinä se. Se sanoo jo paljon.”

”Erityisesti musiikin ympärillä on niin paljon mielipiteitä ja näkökantoja, ettei sitä pysty hallitsemaan”, Halford jatkaa. ”Sinun täytyy tietää miten toimit, sillä osa negatiivisuudesta voi päästä luikertelemaan yksityiselämääsi — ’Olet perseestä’, ’Toivottavasti kuolet syöpään’, kaikkea tuollaista kamalaa — sinun tulee oppia käsittelemään sitä. Tätä näkee erityisesti nuorten populaarimusiikissa.”

”Kun nuoret ihmiset tulevat nopeasti kuuluisiksi, kuinka he voivat käsitellä sitä? Tarvitset kokemusta. Tarvitset viisautta”, Halford lisää. ”Muistan edelleen tuon yksinkertaisen viestin Geneltä: ’Ei ole väliä mitä sinusta kirjoitetaan niin kauan, kun siinä on kuvasi ja nimesi on kirjoitettu oikein.’ Siinä on kyllä vinha perä.”