Judas Priest -keulakuva vetoaa ihmisiin – ”Älkää hamstratko vessapaperia”

Judas Priestin Rob Halford on jakanut videomuotoisen viestin muistuttaakseen meitä kaikkia muiden huomioimisen tärkeydestä näinä epätavallisina aikoina.

”Tässä tilanteessa metalliyhteisö puhaltaa yhteen hiileen, eikö?” Esiintymisasusteitaan desinfioifa Halford kysyy. ”Tiedämme mitä meidän tulee tehdä pitääkseemme paikat puhtaana, ja se pitää sisällään myös käsien pesun niin monta kertaa päivässä kuin on tarvis.”

”Yrittäkää pysytellä eristyksissä. Jos menette ulos, älkää ostako kaikkea”, mies jatkaa. ”Älkää hamstratko vessapaperia. Älkää hamstarko talouspaperia. Älkää hamstratko mitään, sillä olemme kaikkia samassa veneessä. Meidän täytyy pitää toisemme turvassa. Meidän täytyy eritäytyä. Meidän täytyy noudattaa karanteeneja — mitä ikinä meidän tuleekaan tehdä. Tämä on vakavaa, okei? Selviämme tästä, sillä olemme ennenkin kohdanneet vaikeuksia historiamme aikana ja ihmiskunnalla on taipumus vetää yhtä köyttä ja nousta haasteita vastaan.”

”Huolehtikaa toisistanne, itsestänne, perheistänne, ystävistänne ja rakkaimmistanne”, Halford lisää. ”Pysykää yhteyksissä. Se on tärkeää. Tekstailkaa, käyttäkää Facebookia, FaceTimea, Instagramia — kaikki tämä on erittäin tärkeää. Pelko velloo ympärillämme — tämä on se aika katsoa toistemme perään ja tehdä mitä tarvitaan ja mikä on oikein.”

”Siinäpä se. Nämä olivat minun neuvoni. Rakastan teitä. Pysykää vahvoina. Pysykää turvassa”, mies päättää viestinsä.

Katso alta.