Judas Priestin Rob Halford raittiudestaan: ilman sitä olisin kuollut

Heavy metalin kulmakiviin lukeutuva Judas Priest valmistelee parhaillaan seuraavaa albumiaan. The Washington Postin haastattelussa metallijumala Rob Halford kertoo, että se ei olisi mahdollista, ellei tämä olisi lopettanut alkoholi ja muiden aineiden käytön 30 vuotta sitten.

– Jos en olisi raitistunut, olisin kuollut. Kirjaimellisesti. En istuisi nyt tässä juttelemassa sinulle, Halford toteaa ykskantaan.

– Rakastan ihmisiä. Rakastan myös bändiä ja musiikkia. Minun piti vain ymmärtää, että kaikki se on paljon tärkeämpää kuin riippuvaisuus.

Halford puhui raittiudestaan myös vuosi sitten kanadalaisessa Rock N’ Roll Breakfast -radio-ohjelmassa. Tuolloin hän myös rohkaisi kaikkia, jotka kamppailevat riippuvuuden kanssa, hakemaan apua.

– Aina kuulee naurettavia kommentteja, kuten ”katkaisu on luovuttajille” ja ”ole mies, ota drinkki”, blaa blaa blaa. Mutta jos olet yhtä syvällä kuin mitä minä aikanaan olin, tiedät, että kyseessä on elämä tai kuolema. Joten uskalla pyytää apua, sillä on paljon upeita tahoja ja ihmisiä, jotka haluavat auttaa sinut uuteen elämään, Halford kannustaa.