Julkisuuden pimeitä puolia: se tunne, kun kuulet jonkun sekopään pitävän itseään poikaystävänäsi ja hankkivansa aseen voidakseen ”suojella” sinua

15.1.2018 09:28

Tunnetko joskus syvällä sydämessäsi vienon kateuden pilkahduksen, kun jotkut ihmislapset ovat onnistuneet nousemaan kansainvälisesti menestyneiksi artisteiksi ja idoleiksi? No, voit ainakin tyynnyttää itseäsi ajattelemalla, ettei meillä tavallisilla pulliaisilla ole ainakaan seuraavanlaisia huolia kannettavana.

TMZ kertoo jokseenkin häiriintyneestä tapauksesta, jossa viranomaiset huolestuivat laulajatähti Taylor Swiftin hyvinvoinnista. New Hampshiren poliisi nimittäin törmäsi 58-vuotiaaseen mieheen, joka oli vakuuttunut siitä, että hän on Swiftin poikaystävä. Eipä siinä, ainahan sitä haaveilla saa, mutta kun puheisiin tulivat mukaan aseet, alkoivat viranomaiset pelätä pahinta.

Keski-ikäinen mies oli poliisilaitoksella vapaaehtoisesti toisen tapauksen tiimoilta, kun Swift nousi jotain kautta puheeksi. Kaveri esitteli poliisille lähettämiään tekstiviestejä, joihin oli merkitty vastaanottajaksi ”Taylor Swift” ja uteli, monenko osavaltion läpi on luvallista ajaa aseen kanssa. Kun poliisi kysyi asekommentista tarkemmin, kävi ilmi, että mies aikoi hankkia aseen jotta pystyy ”suojelemaan Swiftiä Afrikassa”. Se jäi epäselväksi, miten Afrikka mihinkään liittyi.

Epäilemättä täysillä kierrosluvuilla operoiva mieshenkilö on edelleen vapaalla jalalla, sillä eipä poliisi voi pidättää ketään tällaisten puheiden ja aikomusten perusteella. Sen verran viranomaiset kuitenkin huolestuivat, että varoittivat Swiftiä mahdollisen asemiehen olemassaolosta. Miten tästä kaikesta tuleekin Martin Scorsesen piinaava Koomikkojen kuningas -elokuva mieleen?

Lisää luettavaa