Juuri kakkosalbuminsa julkaissut Hullu Ruusu lopettaa: ”Elämä on liian lyhyt pyrähdys vääntää väkisin minkään asian parissa hampaat tahi sydän irvessä”

Hullu Ruusu/Facebook

Merita Bergin ja Antti Hermajan muodostama Hullu Ruusu ilmoittaa laittaneensa pillit pussiin. Yhtyeen järjestyksessään toinen pitkäsoitto Rehab ilmestyi vasta helmikuussa.

”Voehan räkä! Meidän remmin tarina on päättynyt”, Berg kirjoittaa yhtyeen Facebook-sivuilla. ”Hullu Ruusu oli väistämättä aina vähän kiinni mun ja Antin ihmissuhteen tilanteesta. On ollut sydänsuruja, rehabia, romanssia, hyviä aikoja, arkea, koko kirjo. Nyt tilanne on se, että tahoillamme on raskas, yhteisymmärryksessä syntynyt parisuhteemme päättyminen ja kyllä se, valitettavasti, heijastuu koko yhtyeeseen: en vain enää itse henk.kohtaisesti pystynyt enkä halunnut kavuta lavalle tämän surutyön tiimoilta.”

”Kiitos kaikille kuulijoille. Ja kiitos bändin pojille. Aikamoisten taitureiden parissa tuli heiluttua eikä kenenkään musisointi päädy tähän. Rumpali Laurilta löytyy mm. tutustumisen arvoinen projekti Punomo ja Antti työstää parhaillaan soololevyään. Basisti Otso häärää milloin missäkin hienoissa taide-ja jazz hommissa, maamme parhain kitaristi Matti tekee mm. kultaakin kalliimpaa juttua eli opettaa soittamista.”

Katso päivitys alta.