Juustopäät palaa rytinällä uuden singlen voimin – Debyytistä tulossa vinyylijulkaisu juhlavuoden kunniaksi

Yhtyeen seuraava pitkäsoitto näkee päivänvalon vuorostaan ensi vuoden alussa.

Pop punk -yhtye Juustopäät, joka muistetaan muun muassa hiteistä Voit sä lopettaa?, Kun tyttö rakastui punkkariin ja Joki, juhlii tänä vuonna 25-vuotista uraansa. Sen kunniaksi yhtyeen debyyttialbumi Sukkapuikkokapina julkaistaan 9. lokakuuta uudelleen vinyylinä. Yhtye soittaa samana päivänä Helsingin Kuudennella Linjalla synttärikeikan , jolla soitetaan kyseinen levy kokonaisuudessaan.

”90-luvun puolessa välissä elettiin jo cd-levyjen kulta-aikaa, eikä vinyyleitä ollut enää tapana tehdä, joten ajateltiin juhlavuoden kunniaksi julkaista debyytistä numeroitu ja rajattu erikoispainos vinyylinä. Levyllä on myös useita biisejä, joita ei ole koskaan soitettu livenä, joten samalla on hyvä aika ottaa nekin haltuun ja esittää yleisölle”, rumpali Jansku naurahtaa.

Yhtyeeltä on tulossa levymitassa myös uutta musiikkia, kun helmikuussa 2021 näkee päivänvalon bändin kuudes albumi. Esimakua tulevasta saadaan tänään julkaistulla Lääkkeitä ja viinii (mua ahdistaa) -singlellä sekä kappaleeseen tehdyllä musiikkivideolla.

”Tulevalla albumilla Juustopäät palaa takaisin sylttytehtaalle, mistä kaikki innostus bändisoittoa kohtaan aikoinaan lähti. Tarttuvia melodioita, energiaa ja tiukkaa menoa on taas luvassa”, lupaa Jansku.