Kaarinassa juhlitaan tällä viikolla Saaristo Openia – Kävijät pääsevät tutustumaan turvajärjestelyihin etukäteen

Apulanta.
Sami Jamsen

"Erityisjärjestelyt, puhtaus, siisteys ja istumajärjestelyt ovat asioita, joista ei tarvitse näin lukea vain nettikeskusteluista, vaan festivaalivieraskin voi tulla etukäteen paikan päälle toteamaan, miten asiat ovat", promoottori Kalle Keskinen toteaa.

Musiikkifestivaalit ovat tänä kesänä olleet harvinainen ilmestys, mutta tällä viikolla sellaisia päästään juhlimaan Kaarinan Hovirinnan rannassa. Kolmipäiväinen Saaristo Open alkaa torstaina, mutta yleisöllä on mahdollisuus tutustua alueeseen sekä sen turvallisuusjärjestelyihin jo huomenna keskiviikkona (26.8.) kello 17-18 järjestettävässä tilaisuudessa.

”Tuntui tärkeältä järjestää tällainen ja pystyä kertomaan, että festivaalissa käyminen on vähintään yhtä turvallista kuin marketissa käyminen. Erityisjärjestelyt, puhtaus, siisteys ja istumajärjestelyt ovat asioita, joista ei tarvitse näin lukea vain nettikeskusteluista, vaan festivaalivieraskin voi tulla etukäteen paikan päälle toteamaan, miten asiat ovat”, tapahtumaa järjestävän Loud’n Liven Kalle Keskinen kommentoi.

Loud’n Live vastasi myös kaksi viikkoa sitten toteutuneista Seinäjoen Vauhtiajoista, joka juhlittiin ilman koronatartuntoja. Vauhtiajoissa hyväksi todetut järjestelyt – kuten pintojen desinfiointijärjestelmä Nanoksi Finland – ovat käytössä myös Saaristo Openissa.

”Haluamme tehdä kaikkemme sen eteen, että asiakas voi luottaa siihen, että tapahtumamme on varmasti turvallinen”, lisää tuottaja Toni Ruohonen.

Saaristo Openin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

Torstai 27.8.: Apulanta, Lauri Tähkä, MG, Gasellit, Ida Paul ja Kalle Lindroth

Perjantai 28.8.: Suvi Teräsniska, Vesala, Ellinoora, Elastinen, Irina, Reino Nordin

Lauantai 29.8.: Kaija Koo, Popeda, Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Pyhimys, Neljä Ruusua, Klamydia