“Kaikil meil on rajoitteita” – Susanna Kosken lanseeraama viisaus on inspiroinut jo biisinkin

16.5.2018 14:46

Kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski joutui kuluvalla viikolla julkisen kritiikin kohteeksi vierailtuaan Ylen A-studiossa. Koski tapasi ohjelmassa helsinkiläisen pitkäaikaistyöttömän Anna-Maija Tikkasen ja kysyessään tämän työttömyyden syistä, tuli hän lanseeranneekseen aforismin ”Kaikil meil on rajoitteita”.

Tamperelaisrokkari Mara Balls inspiroitui Kosken kohulausunnosta siihen malliin, että kirjoitti aiheesta hetken laulun. Tällä kertaa itseään pianolla säestävän Maran, eli Maria Mattilan, kappaleen sanoista ei ole vaikea tulkita kumman keskustelun osapuolen puolelle Mattila asettuu.

– En ymmärrä paljoa politiikasta mut herättyäni tänään tuli mieleeni, että on vaikee kuulla jos ei ymmärrä kieltä. Viä vaikeempi ymmärtää jos ei edes halua kuulla, Mattila kirjoittaa terveisinä Facebookissa julkaisemansa biisin saatteiksi.

Mara Balls esiintyy elokuun kolmantena päivänä Popedan 40-vuotisjuhlakonsertin lämppäriaktina Tampereen Ratina-stadionilla. Nähtäväksi jää, kuullaanko tuoretta kannanottoa Ratinan lavalla. Soundin saamien tietojen mukaan Susanna Koski ei ole toistaiseksi kommentoinut Mattilan kappaletta.

Lisää luettavaa