Kaipaatko perisuomalaista festarimeininkiä? Off Stage Festival tarjoaa sitä livestream-muodossa

Festarikesä on noin perinteisessä mielessä loppunut ennen kuin se alkoikaan, mutta aivan kaikki ei ole menetetty. Tänään julkistettiin Off Stage Festival, joka tuo yhden viikonlopun ajan festarimenoa näyttöpäätteille. Tempaus järjestetään 29.–30. toukokuuta.

Homman nimi on, että katseluoikeuden ostamalla pääsee näkemään livestream-keikat kaikkiaan kuudelta kotimaiselta bändiltä. Perjantaina 29.5. lavalle nousevat tamperelainen Vagabond Hearts, Pikakassa sekä SMC Lähiörotista SMC:ksi nimensä lyhentänyt rapryhmä. Lauantaina 30.5. vietetään hevimpää päivää, kun esiintymisvuorossa ovat grindcore-bändi Feastem, Judas Priestin jalanjäljissä kulkeva Tyrantti sekä Swallow the Sun, joka päättää päivän akustisen keikan merkeissä.

”Vitutti, kun kalenteri tyhjeni koko kesältä. Koitamme viedä festivaalin niin lähelle aidon festarin tunnelmaa kuin mahdollista. Puuttumaan jäävät lavalta katsottuna läsnäoleva yleisö, kaverien halailu, vessajonot ja bajamajojen tuoksu – siksi myös nimi on Off Stage. Muuten pyritään sekä rakentamaan että pitämään yllä festarimeininkiä”, kertoo festivaalin promoottori Mika Nikula tiedotteessa.

Pääsyliput voi ostaa Keikalla.fi-palvelun kautta. Yhden päivän festivaalilippu maksaa 9,99 euroa, ja koko viikonlopun hinta on 15,99 euroa. Tapahtuman tunnelmiin voi palata vielä seitsemän päivää festivaalin jälkeen samaisen palvelun kautta tallenteen avustuksella.

Festivaaliorganisaatio lahjoittaa jokaisesta myydystä lipusta osan ELMU ry:n treenikämpille. Festivaalia ovat toteuttamassa Hammer Management & Agency Oy, Pop Media Oy, Helsingin kaupunki, Business Finland, Keikalla.fi, On the Rocks Helsinki Oy sekä Naughty BRGR.