”Kaipasitteko Stone Souria, Oregon?” ”Nyt ollaan Idahossa!” – Stone Sour -nokkamies sortui klassiseen kömmähdykseen

Tekevällehän tunnetusti sattuu ja tapahtuu.

Stone Sour.

Stone Sour -yhtyeensä kanssa parhaillaan Yhdysvaltoja kiertävälle Corey Taylorille sattui klassinen ”missäs sitä nyt oltiinkaan?” -tyyppinen moka viikko sitten maanantaina Idahossa esiintyessään. Kuten alla olevalla videolla käy ilmi, mies puhutteli yleisöä tiedustelemalla: ”Noh, kysyn vielä yhden v*tun kerran — Oregon, oletteko siellä?! On helkkarin mukava olla täällä ensimmäistä kertaa Stone Sourin kanssa. Kaipasitteko Stone Souria, Oregon?”

Yleisö vaikutti reaktiostaan päätellen siltä, ettei sitä pieni inhimillinen virhe paikkakunnassa juurikaan haitannut, mutta Taylor itse huomasi ja oikoi erheensä nopeasti. ”Tiedättekö mikä on hauskaa?”, mies aloitti pahoittelunsa. ”Olen tehnyt tätä ihan v*tun pitkään. Tämä on toinen kerta kun näin käy. Idaho, oletteko siellä?!”

Mies pahoitteli kömmähdystään ja kuittasi tilanteen vielä kaikeksi varmuudeksi pienellä kiertuetovereihinsa Islanderiin ja Korniin viittaavalla vitsillä: ”Olen todella pahoillani kaverit. Jessus sentään. Antakaa palaa, pitäkää meteliä ja päästäkää se ulos sisältänne. Antaa tulla! Taisin juuri saada Islanderin ja Kornin näyttämään todella hyvältä.”

Katso video Taylorin anteeksipyynnöstä alta.