Chad Kroeger lyttää Corey Taylorin ja tämän musiikin – Sanoo Stone Souria Nickelbackin kevytversioksi

"Hän puhuu aina, miten helppoa hittien tekeminen on. No, näytä minulle. Tee yksi, sillä minä en ole kuullut vielä yhtäkään."
19.6.2017 13:07

Nickelback-nokkamies Chad Kroeger ei mitä ilmeisemmin arvosta Corey Tayloria eikä tämän johtamaa Stone Souria kovin korkealle. Tämä käy ilmi ruotsalaisen Metal Covenantin haastattelusta, jonka Kroeger antoi toukokuun lopulla Tukholmassa.

Kroeger puhui haastattelussa muun muassa Nickelbackin musiikista ja sen monipuolisuudesta. Hän myös pohti, ettei tiedä yhtäkään toista yhtä monipuolista bändiä, joka pystyy tekemään sekä raskasta, lähes metallista rockia ja kauniita balladeja. Toimittaja tarjoaa toiseksi esimerkiksi Stone Souria, mutta Kroegerin mukaan tämä johtuu vain siitä, että yhtye yrittää olla kuin Nickelback.

”Corey Taylor on sanonut jotain todella ikäviä asioita minusta lehdistössä. Lisäksi hän puhuu aina, miten helppoa hittien tekeminen on. No, näytä minulle. Tee yksi, sillä minä en ole kuullut vielä yhtäkään. He ovat ihan ok, mutta eivät läheskään niin hyviä kuin Nickelback. He kuulostavat ihan Nickelbackin kevytversiolta”, Kroeger sanoo.

Kroeger kritisoi myös Taylorin toista yhtyettä, Slipknotia, joka aloitti uransa samalla levy-yhtiöllä kuin Nickelback aikanaan.

”Heidän oli puettava maskit ja hypittävä ympäriinsä. Miten hyvää musiikki voi olla, jos sinun täytyy hakata toisia lavalla ja oksentaa omaan naamariisi joka ilta? Musiikkiin ei pitäisi liittyä mitään kikkailuja, musiikin pitää olla musiikkia. Yksikään minun suosikkibändini ei käytä mitään temppuja”, Kroeger toteaa.

Lisää luettavaa