Kanadalaisrokkarit katkaisevat seitsemän vuoden hiljaisuuden – Tulevan levyn ensisingle julki

Cry Cry Cry on Wolf Paraden neljäs pitkäsoitto.
21.7.2017 11:16

Vuonna 2003 perustettu kanadalainen indie rock/post-punk -yhtye Wolf Parade julkaisi viimeisimmän pitkäsoittonsa Expo 86 vuonna 2010. Vuoden 2011 keikkojen jälkeen yhtye jäi tauolle ja sen jäsenet keskittyivät muihin musiikkiprojekteihin. Viime vuonna bändi julkisti palasi jälleen kehiin keikkojen myötä ja tänä syksynä se päättää myös hiljaisuuden albumirintamalla.

Yhtyeen neljäs pitkäsoitto Cry Cry Cry julkaistaan 6. lokakuuta. Johtosinglenä levyltä on nyt julkaistu kappale Valley Boy, joka yhtyeen mukaan kuvastaa hyvin tulevaa levykokonaisuutta; isoja kertosäkeitä, kaoottisia kosketinosuuksia ja leveitä kitaroita.

”Kaikki levymme ovat aina reaktioita edeltäjäänsä. Expo 86 oli niin säästeliäis kuin vain saimme aikaan ja tällä kertaa halusimme laajentaa palettia. Expo oli suoraviivainen rock-levy, joka vain taottiin nopeasti muotoonsa, mutta Cry Cry Cry on paljon harkitumpi”, yhtye kuvailee uusinta tuotostaan.

”Mielestäni olemme bändinä paljon parempi nyt kuin tauolle jäädessämme, koska kaikille on kertynyt hieman lisää elämänkokemusta ja jokainen on tehnyt levyjä itsekseen”, pohtii rumpali Arlen Thompson.

Lisää luettavaa