Kappas, prinssi William kertoo käynnistelevänsä uuden työviikon säännöllisellä rautaisannoksella tuhtia riffirokkia

Niin se maistuu rehellinen riffirokki siniverisillekin.

Cambridgen herttua, Yhdistyneen kuningaskunnan kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä jälkeen tuleva prinssi William on paljastanut valmistautuvansa viikon haasteisiin vanhan kunnon AC/DC:n tahdissa.

”Ei ole mitään parempaa, kun maanantaiaamuna valmistelet itseäsi tulevan viikon haasteisiin silmät viikonlopun jäljiltä sumeina, kuin kuunnella AC/DC:n Thunderstruckia”, William sanoo Apple Fitness+:n Time To Walk -sarjan haastattelussa.

”Täytyy sanoa, että kun ensimmäisen kerran laitoin sen soimaan, ja olen kuullut kappaleen nyt miljoonia kertoja, tuumin sen olevan melko raskasta heti maanantaiaamuun”, William jatkaa. ”Mutta nyt kun kuuntelen sitä, niin se on paras piristysruiske viikon alkuun. Se todellakin herättää ja virittää parhaan tunnetilan tulevalle viikolle, ja tuntuu kuin voisit kohdata mitä ja kenet vain. Kuvittelisin kävelyn sen tahtiin olevan nopeaa, askeleissa saattaa olla ehkä tavallista enemmän joustoa ja pää keinuu musiikin tahdissa.”

Särökitaroiden räminä maittaa puheiden mukaan myös Williamin veljelle, sillä vuonna 2014 näyttelijä Dominic West sanoi prinssi Harryn kuuntelevan mielellään Megadethiä, Slayeria, Metallicaa ja Anthraxia.