Kardashianin klaanin tosi-tv-tähtöset omivat ikonisten rockbändien kuvaston paitoihinsa – tästähän ei Sharon Osbourne varsinaisesti ilahtunut

Rock- ja metalli-ikoneiden kuvastoa lainailleet paitabisnekset karahtivat nopeasti karille.

Kardashianin klaaniin kuuluvat tosi-tv-/Instagram-kuuluisuudet Kendall ja Kylie Jenner päättivät hyödyntää ikonisten rock- ja metalliaktien kuvastoa Kendall + Kylie -brändinsä uusissa t-paidoissa. 125 dollaria kappale maksavat vaatekappaleet on varustettu The Doorsin, Ozzy Osbournen, Metallican ja Pink Floydin kaltaisten artistien kuvilla, joiden päälle on liitetty Jennerien omat pärstät/Instagram-otokset, lopputulosten näyttäessä tältä:

Rockin rautarouva Sharon Osbourne ei ollut näkemästään varsinaisesti otettu, kommentoiden Jennerien ideaa Twitterissä seuraavasti:

”Tytöt, ette ole ansainneet oikeutta yhdistää kasvojanne musiikki-ikoneiden. Pysytelkää asioissa jotka tunnette… kuten huulikiilloissa”, Osbourne kirjoitti ja jakoi tykkäysten määrästä päätellen tuntemuksensa lukemattomien rock-fanien kanssa.

Paidat vedettiinkin lopulta nopeasti myynnistä ja Jennerit pahoittelivat aiheuttamaansa mielipahaa Twitterissä julkaisemassaan lausunnossa.