”Kauan kaivattu seuraava askel ja uusi alku”- Tamperelainen hippimetalliretkue suuntaa Eurooppaan, kaipaa auttavaa kättä

Egokills

Egokills lähtee Lordin lämppäriksi.

Tamperelainen Egokills lähtee lokakuussa seitsemän maata ja 18 keikkaa käsittävälle ensimmäiselle Euroopan-kiertueelleen. Hippimetalliksi musiikkiaan kutsuva yhtye lämmittelee rundilla Lordia, joka Egokillsin tavoin julkaisi viime keväänä uuden albuminsa.

”Olemme kolme vuotta etsineet hyvää kiertuesaumaa Eurooppaan. Tässä se nyt vihdoin on. Ei tässä lämpimikseen ole puhuttu, että ulkomaille tekisi mieli. Kiertue on meille huikea mahdollisuus päästä näyttämään, mistä Egokillsissä on kyse. Tämä on kauan kaivattu seuraava askel ja uusi alku”, toteaa rumpali Vilho Rajala.

9. lokakuuta Alankomaista alkavasta kiertueesta syntyviä kuluja varten Egokills kaipaa apuja faneiltaan ja on avannut PledgeMusic-palvelussa joukkorahoituskampanjan tätä varten. Kampanja löytyy täältä.

”Viime keväänä tehty joukkorahoitus Mellowhead-albumin julkaisua varten osoitti, että maailmassa on ihmisiä, jotka haluavat auttaa Egokillsiä eteenpäin. Olemme tästä valtavan kiitollisia.”

Ennen Eurooppaan suuntaamista Egokills on mahdollista nähdä myös Suomessa seuraavasti:

27.09.2018 Suisto-klubi, Hämeenlinna
29.09.2018 Bar 15, Seinäjoki
06.10.2018 Lost in Music, Dog’s Home, Tampere