Kauko Röyhkän ja Tuomari Nurmion jalanjäljissä – Neiti Rubinstein laulaa laulun Murhamiehen kehdosta

https://youtu.be/1VNVxTKchf4

Mikäli Kauko Röyhkän ja Tuomari Nurmion kaltaiset lauluntekijät ovat mieleesi, kannattaa tarkastaa kokoonpano nimeltä Neiti Rubinstein. Tämä kolmen miehen tuurilaisyhtye julkaisi aiemmin tänä vuonna Eläköön kauneus -albumin, ja nyt levyn avauskappale Murhamiehen kehto on saanut kaverikseen musiikkivideon. Katso tämä teos yläpuolelta.

”Sen verran tajunnanvirtainen teksti on, että stoori alkoi hahmottua tekijällekin vasta biisin valmistuttua, ja biisi on saanut senkin jälkeen uusia tulkintoja. Teemoiltaan kappale liikkuu akselilla parisuhde, pettäminen, himo, petetyksi tuleminen, yksin jääminen, syyllisyys. Näistä voi kukin kuulija koota vapaasti oman stoorinsa”, yhtye kertoo tiedotteessa.

”Musiikkivideon käsikirjoitus meni matkan varrella uusiksi varmaan kymmeniä kertoja, idearyöppy oli niin valtava. Lopullinen versio alkoi muodostua vasta, kun saimme houkuteltua naiskauneutta pääosan esittäjäksi. Lapuan teatterimaailmassa pitkään vaikuttanut Mira Cibulka otti vaativan roolin hanskaan huikealla intensiteetillä.”

Videon ohjaajana toimi Olli Pärnänen, ja bändi kiittelee tiedotteessa myös videotuotannon käytännön asioista huolehtinutta Timo Katajamäkeä tämän panoksesta. Neiti Rubinsteinin Facebook-sivut sijaitsevat täällä ja perinteiset kotisivut täällä. Viimeksi mainitusta osoitteesta sen tämänvuotisen levynkin voi tarkastaa.