Kävipä eräänä iltana, että järkälemäinen Type O Negative -keulakuva ajautui nyrkkitappeluun Deftones-laulajan kanssa

1.5.2022 21:30

Äärimmäinen kuumuus, joukko vahvasti humaltuneita hevimuusikoita ja yli-innokas yleisö on toisinaan melko räjähdysherkkä yhdistelmä.

Deftonesille omistetun Change (In the House of Pods) -podcastin haastattelussa yhtyeen levy-yhtiössä työskennellyt Darren Eggleston muisteli vuotta 1996, jolloin Type O Negative -pomo Peter Steele kävi hänen mukaansa käsiksi Chino Morenoon hotellin baarissa keikan jälkeen.

”Deftones esiintyi toiseksi viimeisenä ja Type O Negative oli pääesiintyjä…” Eggleston muistelee. ”Siellä oli liuta bändejä, ja yhteinen nimittäjä oli 46 astetta lämpöä ja kaikki aivan sekaisin. Kaikki olivat aivan naamat. Se oli täysin zombien hallinnoimaa maata Deftonesin noustessa lavalle… se oli näännytystaistelu.”

”Fanien olo alkoi käydä tukalaksi bilettämisen ja kuumuuden takia, joten [Moreno] kutsui heitä lavalle muutaman biisin jälkeen”, Eggleston jatkaa. ”Tuhansia penskoja rynni käytävälle ja alkoi suunnata kohti lavaa. Sitten he alkoivat kiipeillä lavalle ja joku sytytti yhden verhoista palamaan. Se oli mellakka.”

Kaikki illan bändit majoittuivat samassa hotellissa. Eggleston kertoo, että palon takia ”Type O Negative ei päässyt esiintymään lainkaan, ja he olivat vittuuntuneita. Iso keulakuva [Steele] löi Chinoa baarissa, ja siitä tuli iso kahakka.”

Lisää luettavaa