Keith Richardsilla on hyviä uutisia kaikille, jotka odottavat uutta The Rolling Stones -albumia

Omaa tuotantoa on julkaistu levyllä viimeksi vuonna 2005.

Rollarit ovat viime vuodet viettäneet aikaa mieluummin tien päällä kuin studiossa ja uusia julkaisuja onkin tullut varsin verkkaiseen tahtiin. Edellinen omasta materiaalista koostunut levy A Bigger Bang ilmestyi vuonna 2005, jonka jälkeen on tullut vain yksi studioalbumi, vuoden 2016 Blue & Lonesome -coverlevy.

Rolling Stone -lehden tuoreessa haastattelussa Keith Richardsilla on kuitenkin antaa ilahduttava tilannepäivitys seuraavan levyn suhteen: yhtye aikoo suunnata studioon viikoksi ennen 20. huhtikuuta alkavaa Amerikan-kiertuetta. Richards kertoo viettäneensä vuodenvaihteen pyhät uuden materiaalin parissa studiorupeamaan valmistautuen.

”Tämä homma ei aina ole niinkään säveltämistä vaan enemmän kuuntelemista, sovittamista ja hiomista. Se on melko tylsää. Ihan kuin istuisi puusepän verstaassa”, Richards nauraa.

Rollari-faneja ilahduttaa myös tieto, ettei bändillä ainakaan Richardsin mukaan ole vielä aikomustakaan lopettaa hommia vaan yhtye jatkaa keikkailua niin kauan, kuin se vain tuntuu kaikista mielekkäältä.

”Koko bändi on nyt hyvässä tilanteessa. Ja miksi ei olisi? Saat mennä ja tehdä sitä, mitä rakastat. Niin koko bändi ajattelee. Tätä ei voi tehdä, jos kaikki eivät ole täysillä mukana ja se fakta, että he edelleen ovat, on todella hienoa”, Richards toteaa.