Ken on heavyrumpaleista suurin? Asiaa kysyttiin metallimuusikoilta itseltään – yksi nimi nousi ylitse muiden

Metal Injection -blogi haastatteli aiheesta muun muassa Amorphista, Max Cavaleraa ja Chuck Billyä.
9.6.2017 11:25

Rumpalit, nuo metallibändien takarivin iloiset veijarit. Metal Injection -blogi kysyi pitkältä riviltä heavymuusikoita, kuka on heidän suosikkinsa perkussionistien kirjavassa maailmassa, ja vaikka vastauksia tuli joka lähtöön, yksi nimi pulpahti pintaan useammin kuin muiden.

Vastausvuoron saivat muun muassa Max Cavalera, Amorphis, Mors Principium Est, Cattle Decapitation ja Testamentin Chuck Billy. Cavalera nimesi Black Sabbathin Bill Wardin, Amorphisin Esa Holopainen Dave Lombardon ja Testament-laulaja John Bonhamin.

Suuri osa muista vastaajista päätyi kuitenkin Gene Hoglaniin. Hoglan sai suosiota muun muassa Mors Principium Estin, Allegaeonin, Cattle Decapitationin, Revocationin ja Code Orangen leireistä. ”Sehän on ollut suunnilleen jokaisessa bändissä ikinä”, yksi vastaaja perusteli valintaansa.

Niin onkin: Hoglan on paukuttanut rumpuja niin Slayerin, Deathin, Dark Angelin, Testamentin, Strapping Young Ladin, Devin Townsendin kuin Fear Factorynkin levyillä. Ja aikamoinen tykittäjä kaveri onkin, katso vaikka yläpuolella olevasta videosta mallia. Kunnia hänelle, kelle kunnia kuuluu!

Lisää luettavaa