Kerry Kingin uusi yhtye vilisee tuttuja nimiä – Slayer-suuruus julkaisi viimein uuden biisin

5.2.2024 09:30

Nyt koitti se hetki, että maailma pääsee ottamaan tuntumaa Kerry Kingin uuteen bändiin. Slayerin vastentahtoisesti kuopannut kitaristi on työstänyt ensimmäistä omaa levyään jo hyvän aikaa, mutta tähän mennessä projektin yksityiskohdat on pidetty tiukasti hämärän peitossa. Sen verran on julkisuuteen kerrottu, että Slayer-toveri Paul Bostaph on menossa mukana, mutta siinäpä se on pitkälti ollutkin.

Nyt Blabbermouth uutisoi, että tänä aamuna tuli julki runsain mitoin uutta tietoa Kingin kuvioista. Ensinnäkin maailmaan tupsahti ensimmäinen single Kingin tulevalta albumilta, kuuntele Idle Hands -biisi alempaa. Toisekseen Kingin bändin kokoonpano on selvillä: mukana ovat Bostaphin lisäksi Death Angelin laulaha Mark Osegueda, Hellyeahin basisti Kyle Sanders ja Machine Headista omille teilleen lähtenyt kitaristi Phil Demmel. Viimeksi mainittu on nähty Slayerinkin kiertuejäsenenä, eli looginen valinta Kingin aisapariksi.

Tulevan levyn nimi on From Hell I Rise, ja se julkaistaan 17. toukokuuta. Julkaisijana toimii Reigning Phoenix Music, jonka yhteistyöbändeihin kuuluvat myös muun muassa suomalaiset Amorphis, Sonata Arctica ja Lordi. Siitä vaan sitten thrash metalia soimaan:

Lisää luettavaa